Radiostacijas «Star FM» peļņa pērn samazinājās par vairāk nekā trešdaļu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Radiostacijas SIA «Star FM» apgrozījums pērn bija 892 815 eiro, kas ir par 2,4% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt tās peļņa saruka par 34,3%, un bija 130 892 eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Vadības ziņojumā teikts, ka pētījumu kompānijas «Kantar TNS» dati par 2016.gadu liecina, ka «Star FM» pērn ieņēma 4.vietu kopējā radio topā pēc sasniegtās auditorijas, kura pēc tautības bija latvieši vecumā no 15 līdz 49 gadiem.

Atbilstoši tiem pašiem datiem, «Star FM» pērn ieņēma 3.vietu starp komerciālajām radiostacijām.

Ziņojumā norādīts, ka uzņēmuma vadība nākotnē plāno turpmāk veidot dažādus reklāmas risinājumus, integrējot radio un digitālos piedāvājumus, lai veicinātu radiostacijas ieņēmumu un peļņas pieaugumu.

Tāpat ziņojumā norādīts, kā gada 17.martā «Star FM» līdzšinējais īpašnieks Zviedrijas mediju koncerns «Modern Times Group» (MTG) paziņoja par savu raidorganizāciju biznesa pārdošanu Baltijas valstīs, tostarp biznesa vienības SIA «Star FM» pārdošanu, starptautiskajai privātā kapitāla investīciju kompānijai «Providence Equity Partners».

«Star FM» 2015.gadā strādāja ar 914 313 eiro apgrozījumu un peļņu 199 175 eiro apmērā.

SIA «Star FM» veic komercradio darbību, piedāvājot Latvijas un ārvalstu reklāmdevējiem pirkt radio reklāmas laiku un citus reklāmdevēju produktu reklamēšanas veidus, kā arī programmu sponsorēšanu un atbalstīšanu.

SIA «Star FM» dibināta 1993.gadā un tās pamatkapitāls ir 234 788 eiro. Tās vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas uzņēmums AB «MTG Radio».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu