Māmiņa laiž pasaulē 6 kilogramus smagu mazuli

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kāda māmiņa Floridā laidusi pasaulē vairāk nekā sešus kilogramus smagu mazuli. Svars ir gandrīz divas reizes lielāks nekā jaundzimušajiem parasti.

Lepnie vecāki Krisija un Lerijs Korbiti medijam «ABC News» atklājuši, ka viņiem nebija ne jausmas, cik liels prieks būs ieraudzīts jaundzimušās meitas lielumu.

«Kad ārsts vilka viņu no manis ārā, es dzirdēju, kā viņi visi smējās un priecājās,» stāsta māmiņa, atceroties notikušo. Arī laimīgais tētis atceras ārstu un paša sajūsmu par meitenītes lielumu.

«Viņas vaigi bija tik mīlīgi un viņa bija tik apaļīga. Viņa bija tik brīnišķīga, protams,» stāsta tētis, atceroties, ka sākumā neticēja ārstiem, kuri teica, ka mazulis sver 6,1 kilogramu.

Jaundzimusī meitene, kurai vecāki deva vārdu Kārlija, piedzima vienu nedēļu pirms plānotā laika. Ārsti jaunajiem vecākiem atklāja, ka vēl pēc nedēļas viņas svars būtu jau 6,4 kilogrami - tikpat daudz, cik smagākajam mazulim, kurš 2017. gadā piedzimis ASV.

Šobrīd Kārlija nēsā drēbītes, kuras parasti vilktu deviņus mēnešus veci mazuļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu