Mančestrā mirušās Safijas māte nākusi pie samaņas un uzzinājusi par meitas nāvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Astoņus gadus vecās Safijas Rusosas māte nākusi pie samaņas un uzzinājusi par meitas nāvi, medijiem atklājis ģimenes draugs.

Lisa Rusosa tika smagi ievainota 22. maija teroraktā Mančestras arēnā pēc amerikāņu popzvaigznes Arianas Grandes koncerta. Līdz sestdienai viņa atradās bezsamaņā pie dzīvību uzturošām iekārtām, ziņo Lielbritānijas medijs «The Telegraph».

Kaimiņš un tuvs ģimenes draugs Maiks Svanijs atklāja, ka nu Safijas māte atrodas pie pilnas apziņas un dzīvību uzturošās iekārtas ir atslēgtas.

«Ziņas, ka Lisai vairs nedraud briesmas, ir liels atvieglojums. Iesākumā viņa atradās kritiskā stāvoklī, taču sestdien viņai tika atslēgtas iekārtas, bet svētdien viņa sāka runāt.»

Lisai par Safijas nāvi ir zināms. «Viņa aizvien atrodas slimnīcā, taču viņa spēj kustināt kājas, kas ir fantastiski. Lisa ķepurojas, un ir svarīgi, ka cilvēki to zina,» atklāja Svanijs.

Safijas vecākā māsa Ešlija arī tika ievainota uzbrukumā, taču veiksmīgi atveseļojas.

Safija bija jaunākā no 22 Salmana Abedi sarīkotā terorakta bojāgājušajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu