Atradusies meitene, kura bija pazudusi Siguldā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Atradusies 17 gadus vecā Kristiāna, kura pirmdienas vakarā bija izgājusi no mājām un pazudusi. Vecāki pateicas cilvēkiem un dienestiem, kuri iesaistījās meklēšanā.

«Kristiāna atradās 4:52 no rīta!!! Sveika un vesela! Paldies Dievam! Milzīgs un sirsnīgs paldies daudzajiem (nezinu visu Jūsu vārdus) cilvēkiem, Siguldas policijai, Siguldas pašvaldības policijai, Ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, kas nesavtīgi nakts laikā līdz rīta gaismai, par sevi nedomājot, iesaistījās Kristiānas meklēšanā,» sociālajā tīklā «Facebook» raksta Kristiānas ģimene.

Kristiāna ir meitene ir ar īpašām vajadzībām.

Savukārt Valsts policijā TVNET uzzināja, ka informācija par pazudušo meiteni tika saņemta plkst.23.30.

Vecāki ziņoja, ka meitene uz īsu brīdi izgājusi pastaigāties, bet vēl joprojām nav atgriezusies.

Nekavējoties tika uzsākti pazudušās personas meklēšanas darbi. Jāpiemin, ka meklēšanā iesaistījās Valsts policijas Siguldas iecirknis, Siguldas pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un meitenes piederīgie.

Tika pārmeklēta ļoti plaša teritorija – Siguldas apkārtne līdz pat Līgatnei.

Valsts policija meiteni atrada ap pulksten 05.00 uz ceļa Sigulda – Nurmiži, kur bija apmaldījusies. Ņemot vērā, ka meitenes veselības stāvoklis bija stabils, hospitalizācija nebija nepieciešama. Meitene tika nodota vecākiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu