Dzīvo kā čempions - iespēja iegādāties Muhameda Ali māju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Leģendārā boksera Muhameda Ali Mičiganas villa nonākusi nekustamo īpašumu tirgū. Iespaidīgais savrupnams ar spa, baseinu, paša Ali boksa ringu, basketbola laukumu un 330 000 kvadrātmetrus plašo zemesgabalu ir nopērkams par teju 3 miljoniem dolāru.

Iespaidīgajā divu māju kompleksā Muhameds Ali ievācās jau 1975. gadā, neilgi pirms sporta leģendai diagnosticēja Pārkinsona slimību. Šajā namā Ali pavadīja vasaras kopā ar ģimeni un noslēdza savu boksera karjeru - bokseris namā nodzīvoja līdz 2006. gadam. Lai arī bokseris savus pēdējos dzīves 10 gadus dzīvoja Kentuki štata villā, tomēr Mičiganas māja visu šo laiku bija Ali ģimenes īpašumā un to nemitīgi uzraudzīja bokserim uzticīgs paziņa un māju apsaimniekotājs.

Divu māju kompleksā ietilpst divas mājas - galvenā un viesu māja, garāža trim automašīnām, baseins, vairākas nojumes, dārzs, āra kamīns, āra virtuve un pat mākslīgā upe.

Galvenā māja ir celta 1900. gadā, un tās iekārtojumā ir jūtamas tā laika arhitektūras vēsmas. Lielajā namā ir četras guļamistabas, divas vannas istabas, milzīga dzīvojamā istaba, ģimenes istaba, virtuve ar milzīgu pieliekamo kambari, Ali privātais ofiss, milzīga treniņu zāle ar boksa ringu, masāžas zāle, tvaika pirts, veļas telpa, džakuzi.

Muhameds Ali no dzīves atvadījās 2016. gada 3. jūnijā pēc ilgu gadu cīņas ar Pārkinsona slimību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu