«Sveaskog Baltfor» apgrozījums pieaudzis par 21,6%

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kokmateriālu eksportētājs «Sveaskog Baltfor» pagājušajā gadā strādājis ar 19,127 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 21,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 78,3% un sasniedza 723 425 eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn kompānija iepirka apaļkokus un šķeldu Baltijā, galvenokārt Latvijā. Ilgstošas partnerattiecības nodrošināja stabilu papīrmalkas plūsmu caur Igaunijas ostām. Ar ražošanas procesā iegūtajiem materiāliem «Sveaskog Baltfor» nodrošināja šķeldas pārdošanas apmēru.

Kompānijas vadība arī norāda, ka 2017.gads bija raksturīgs ar vidēji stabilu pieprasījumu pēc uzņēmuma ražotās produkcijas pagājušā gada pirmajā pusgadā un pieaugošu pieprasījumu gada beigās.

«Sveaskog Baltfor» vadības ziņojumā teikts, ka 2018.gadā uzņēmums plāno investēt ražošanas tehnikas atjaunošanā. Kompānijas 2018.gada budžetā plānotais apgrozījums ir pietuvināts 2017.gada budžetam un var tikt koriģēts atbilstoši tirgus situācijai.

Informācija «Firmas.lv» liecina, ka 2016.gadā strādāja ar 15,728 miljonu eiro apgrozījumu un 405 780 eiro peļņu.

Kompānija ir reģistrēta 1996.gadā un tās pamatkapitāls ir 71 142 eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Zviedrijas uzņēmumam «Sveaskog Forvaltings AB».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu