Ko ēd Latvijas autobraucēji?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Mūsdienās degvielas uzpildes stacijas, ar tajās esošajiem veikaliem, ir vieta, kur nopirkt ikdienā nepieciešamās lietas, auto preces, preses izdevumus, piepumpēt riepas, kā arī papildināt savus enerģijas krājumus, iegādājoties našķus vai pilnvērtīgas līdzņemamās maltītes. Ko ikdienas steigā ēd un iegādājas Latvijas autovadītāji? Narvesen sagatavoja apkopojumu par autobraucēju iecienītākajiem pirkumiem un paradumiem Neste degvielas uzpildes stacijās esošajos veikalos.

Mūsdienu steidzīgajā dzīves ritmā cilvēki arvien biežāk dod priekšroku kvalitatīvai, svaigai un ērti lietojamai līdzi ņemamai maltītei, ko iespējams iegādāties pa ceļam un baudīt, netērējot daudz laika.

Autobraucēju kafijas TOP 3

Arī degvielas uzpildes stacijās autovadītāji visbiežāk iegādājas visu nepieciešamo gardām un sātīgām brokastīm. Visvairāk pirktais produkts ir līdzi ņemamā kafija, kas kvalitātes un Latvijas iedzīvotājiem tīkamo garšas īpašību dēļ kļūst arvien iecienītāka. Tieši rīta stundās no plkst. 6.00 līdz 10.00 ir vērojama vislielākā pircēju interese par šo dzērienu. Iecienītākā autovadītāju vidū ir kafija ar pienu, kam seko melna kafija un latte. Bieži autobraucēji izmanto iespēju un iegādājas kafiju līdzņemšanai savās termokrūzēs. Līdz ar kafiju pircēji bieži vien palutina sevi ar svaigi ceptu smalkmaizīti vai šokolādi. Novērojumi liecina, ka kafijas dzeršana mūsdienās daudziem ir ne vien ikrīta rituāls, bet arī sava veida deserts pēc maltītes un sevis iepriecināšanas veids noguruma brīžos.

Autobraucēju ērtībai – divi jauni Narvesen nesteidzīgai maltītei un kafijai

Izvēloties līdzņemamās maltītes, autobraucēji dod priekšroku hotdogiem ar sulīgo kabanos vai bekona desiņām. Otrā populārākā izvēle autobraucēju vidū ir karstās topmaizes un jaunās panini maizītes. «Narvesen novērojumi liecina, ka atšķirībā no tirdzniecības vietām, kas atrodas netālu no sabiedriskā transporta pieturām vai citur pilsētā, DUS pircēji ikdienā biežāk atļaujas nesteidzīgi izbaudīt savu rīta kafiju. Tāpēc, lai ļautu pircējiem padarīt savu rītu patīkamāku un samazinātu gaidāmo dienas steigu, Narvesen veikalus Neste degvielas uzpildes stacijās papildinām ar ērtām sēdvietām un galdiņiem, kur var paņemt pauzi no ikdienas un nesteidzīgi izbaudīt brokastis vai citu ēdienreizi. Mūsu mērķis ir būt vienmēr pa ceļam un atbalstīt cilvēkus ikdienas steigā, tāpēc autobraucēju ērtībai esam atklājuši divus jaunus Narvesen veikalus Neste degvielas uzpildes stacijās, kas atrodas Lubānas ielā 64 un Kurzemes prospektā 15a,» stāsta Oļesja Saveļjeva, Narvesen Baltija mazumtirdzniecības direktore.

Līdz 18. decembrim – kafija par vienu eiro

Lai padarītu autobraucēju rītus vēl patīkamākus, divās jaunajās Narvesen tirdzniecības vietās, kas atrodas Neste uzpildes stacijās Lubānas ielā 64 un Kurzemes prospektā 15a, līdz 18. decembrim ikviens kafijas dzēriens maksā tikai vienu eiro.

Patlaban Narvesen veikali ir 19 Neste degvielas uzpildes stacijās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu