Tiešraide: diskusija «Tramps. ASV un Eiropas attiecību nākotne»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šodien, 1. decembrī no plkst. 18.00 tiešraidē sekot līdzi ekspertu diskusijai «Tramps. ASV un Eiropas attiecību nākotne».

Šodienas diskusija «Tramps. ASV un Eiropas attiecību nākotne» ir daļa no Konrāda Adenauera fonda rīkotās diskusiju sērijas «Eiropas sabiedrība» un ir veltīta tēmai par nākotni un drošību Eiropā pēc ASV prezidenta vēlēšanām.

Savos viedokļos par ASV un Eiropas savstarpējām attiecībām dalīsies investīciju bankas «Prudentia» padomes loceklis Ģirts Rungainis un Latvijas Ārpolitikas institūta pētniece un Rīgas Stradiņa universitātes lektore Diāna Potjomkina. Diskusijas moderators – Latvijas Radio žurnālists Uģis Lībietis.

Diskusija «Tramps. ASV un Eiropas attiecību nākotne» tiešraidē skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā: http://straume.lmt.lv. Tiešraides skatītāji aicināti dalīties ar saviem viedokļiem Twitter vidē, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu