10 amizantas lietas, kas notiek tikai ar jogiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Jums pašiem jau vairs nav saprotams, ka var būt citādāk, taču apkārtējiem šie jūsu paradumi bieži šķiet dīvaini.

  1. Jūs izliekaties, ka legingi, ko valkājat, ir klasiskā stila bikses, lai pēc darba nepārģērbjoties uzreiz skrietu uz jogas nodarbību.
  2. Jūs pērkat visu, kam nosaukumā ir vārds joga vai jogisks. Apavi, kas radīti no jogas paklājiņu materiāla? Jūs esat pirmais šajā rindā.
  3. Jūs modina kāda skaļa skaņa, un jūs saprotat, ka tā ir jūsu krākšana… jūs vienkārši esat aizmiguši šavāsanas laikā, turpat uz grīdas.
  4. Jūsu galvenā «modīgā» prioritāte ir komforts. Pat visstilīgākajam apģērbam nav izredzes tikt jūsu skapī, ja tas nav ērts.
  5. Jūsu plāni ir atkarīgi no jūsu jogas skolotāja grafika.

    «Vai mēs varam pavakariņot kopā 20:00? Diemžēl man 18:00 ir svarīga tikšanās.»

  6. Kad kāds saka, ka atnesīs jums kaut ko iedzert, jūs automātiski pieņemat, ka tas būs zaļais kokteilis.
  7. Saņemot ielūgumu uz svinīgām vakariņām, jūs saprotat, ka visa jūsu garderobe sastāv no krāsainiem topiņiem un legingiem vai kundalīni šallēm un ka pēdējo reizi jūs pirkāt «normālu» apģērbu pirms pāris gadiem.
  8. Jums ir vesels maiss ar jogas jostām, blokiem, paklājiem un meditāciju spilveniem, un katrā stūrī pa jogas bolsteram.
  9. Jūs atnākat uz draudzenes dzimšanas dienu apspīlētā apģērbā, katram gadījumam, ja nu sanāk spontāna Akro jogas nodarbība.
  10. Jūs domājat par to, ka

    vajadzētu tikt pie tetovējuma ar kādu no mantrām. Varbūt esat to jau izdarījis?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu