Kā pārvarēt rudens depresiju? - TVNET dāmītes iesaka

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rudens ir klāt! Bet ne tikai ar zeltītām koku lapām un bagātīgu ābolu ražu... Arvien biežāk dzirdi draugus sūkstāmies, ka viss ir slikti? Nekas nav pa prātam... Arī pati esi mazliet īgna. Stundu blenz sienā vai ārā pa logu? Agrāk it kā nenozīmīgas frāzes vai piebildes tagad «uzsit asini»? Neņemamies apgalvot, ka esi depresijas verdzene, bet uz to pusi gan velk. Tādēļ mēs, TVNET dāmītes, prātojām, kā izvairīties no rudenīgās nīkuļošanas.

TVNET dāmīšu recepte

1. Saposies!

Lai arī klāt ir rudens, kad varbūt nevilksi īsus svārkus un augstie papēži arī tik ērti vairs nešķiet, vienmēr vari variēt ar aksesuāriem - krāsainas šalles, cepures un cimdi, kā arī neaizmirsti par košām lūpām! Saulainās rudens dienās vari paslēpties aiz saulesbrillēm.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

2. Satiec draudzenes!

Mūsdienu aizņemtības laikmetā, kad nav laika pat pašai sev, mēģini to izbrīvēt draugiem. Obligāti nav jādodas uz glaunu restorānu vai ballēties pa Vecrīgas klubiem. Pietiks ar pastaigu pa kādu no Rīgas skaistajiem un krāsainajiem parkiem.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

3. Iepriecini draudzeni.

Ne tikai uzaicini uz pastaigu, bet izdomā, kā draudzeni iepriecināt. Paņem līdzi kādu karstu dzērienu, kas sildīs gan no iekšpuses, gan plaukstas. Sirsnīgas sarunas raisīsies raitāk.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

4. Sarunas.

Par visu un visiem. Jā, drīkst arī paklačoties. Par ko gan sievietēm patīk runāt? Protams, par vīriešiem!

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Bet ko darīt rudens drēgnajos vakaros?

To jums ieteiks Agnese, Danuta, Santa, Sabīne un Daiga.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu