Gudvudas Ātruma festivālā debitēs jaunā Toyota Supra

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toyota

Gudvudas ātruma festivāls šogad norisināsies jau 25. reizi, un to Toyota ir iecerējuši izmantot kā skatuvi jaunās Supra pasaules pirmizrādei.

Tāpat kā agrāko laiku modelis, arī jaunā Supra ir konstruēta pēc identiskas receptes - mašīnai ir rindas sešu cilindru motors priekšā un aizmugurējo riteņu piedziņa.

To, kā šī kombinācija strādā reālajā dzīvē, Gudvudā demonstrēs modeļa galvenais inženieris Tetsuja Tada un Toyota testu pilots Hervigs Dēnens.

Jāteic gan, ka modeli tā pa īstam vizuāli vēl novērtēt nevarēs, jo prototips būs maskēts, izmantojot Toyota motoru sporta nodaļas Gazoo Racing raksturīgās krāsas.

Paredzams, ka pārdošanā jaunā Supra nonāks 2019.gada pirmajā pusē.

Toyota Supra

Līdzās izstrādes modelim Gudvudas Ātruma festivālā, kas norisināsies no 12. līdz 15. jūlijam, būs apskatāms arī Ženēvas automobiļu izstādē demonstrētais Toyota GR Supra Racing Concept, kā arī 1000 zirgspēku Toyota TS050 Hybrid, ar kuru japāņu komanda izcīnīja pirmo uzvaru Lemānas 24 stundu sacensībās.

Viens no uzvarējušā auto pilotiem, kā zināms, bija divkārtējais Formula 1 pasaules čempions Fernando Alonso.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu