Apvienos BMW, «Jaguar», «Land Rover», «Mazda» un «Ford» tirgojošos uzņēmumus Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Automašīnu BMW, «Mini», «Alpina», «Jaguar» un «Land Rover», kā arī motociklu «BMW Motorrad» tirgotāju SIA «Inchcape BM Auto» pievienos «Mazda» un «Ford» spēkratu tirgotājam SIA «Inchcape Motors Latvia», liecina paziņojums oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Uzņēmumu kreditori prasījumus var pieteikt mēneša laikā.

«Inchcape Motors Latvia» pārstāve Jana Garanča norādīja, ka

uzņēmumu apvienošana neietekmēs pārstāvētos auto zīmolus, dīlerus vai sadarbību ar klientiem.

«Vēsturiski, kā arī uzņēmumu apvienošanas un pārņemšanas rezultātā ir izveidojies, ka «Inchcape» Latvijā sastāv no vairākām juridiskām personām. «Inchcape Motors Latvia» un «Inchcape BM Auto»

apvienošanas mērķis ir vienkāršot «Inchcape» grupas uzņēmumu Latvijā struktūru, kā arī padarīt efektīvākus iekšējos procesus.

Apvienošanās neietekmēs pārstāvētos auto zīmolus, dīlerus vai sadarbību ar klientiem,» skaidroja Garanča.

Vienlaikus viņa piebilda, ka pašlaik «Inchcape» investē BMW, «Jaguar» un «Land Rover» tirdzniecības telpu uzlabošanā.

«Inchcape Motors Latvia» pamatkapitāls ir 14 377 704 eiro. Uzņēmums pērn strādāja ar apgrozījumu 21 775 803 eiro apmērā, kas ir par 34,4% vairāk nekā 2014.gadā, savukārt tā zaudējumi pieauga par 6% - līdz 1 404 151 eiro.

Savukārt «Inchcape BM Auto» pamatkapitāls ir 15 469 035. Kompānija pērn strādāja ar 50 318 088 eiro apgrozījumu, kas ir par 30,4% vairāk nekā 2014.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa palielinājās 2,9 reizes un bija 1 761 522 eiro.

Abu uzņēmumu īpašnieks ir Nīderlandes kompānija «Inchcape International Group B.V.».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu