Ketija Birzule vīrieša dēļ nav gatava atteikties no olimpiskā zelta

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Burātājai, olimpisko spēļu dalībniecei Ketijai Birzulei ir vien 17 gadu. Viņa dzimusi burātāju ģimenē, ar šo sporta veidu aizraujas ne vien Ketijas tētis, kurš ir viņas treneris, bet arī vecmāmiņa. Šodien Ketija viesosies «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» un stāstīs par sajūtām šā gada olimpiskajās spēlēs, kā arī saviem nākotnes plāniem.

Ketija ir ambicioza un pēc astoņiem gadiem cer saņemt olimpisko zeltu burāšanā. Olimpiskās spēles viņu iedvesmo arvien vairāk nodoties profesionāliem izaicinājumiem. Raidījuma vadītājs Valdis Melderis tēvišķi provocēs jauno burātāju un norādīs, ka pēc tik ilga laika, iespējams, viņai jau būs bērni, kas varētu sagriezt dzīvi ar kājām gaisā. Jaunā sportiste cer, ka viņai izdosies apvienot profesionālo sportu ar ģimeni, taču nopietni plāno bērnus vien pēc astoņiem gadiem.

Ketijai ļoti patīk ceļot, un viņa norāda, ka citās valstīs gūtie iespaidi bagātina cilvēka dvēseli.

Runājot par Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju, viņas acis iemirdzas, jo tas bijis šā gada aizkustinošākais mirklis.

Visu «Starp mums runājot» raidījumu skaties rīt plkst. 21.00 pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!». Šonedēļ studijā viesosies arī Ēriks Stendzenieks un Vija Kilbloka, kā arī 3. vidusskolas direktors Andris Priekulis. Visi raidījuma viesi dalīsies savās skolas laiku atmiņās un pārrunās arī citas aktuālas tēmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu