Vīrietis alkohola reibumā Rīgā aizdedzinājis durvis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pirmdienas, 9. jūlija, vakarā Valsts policija (VP) Rīgā, Teikas rajonā aizturējusi vīrieti, kurš aizdedzinājis dzīvokļa durvis, TVNET informēja Valsts policija.

Policija informē, ka ugunsdzēsēji durvis uzreiz apdzēsuši un veicot dziļāku izmeklēšanu atklājies, ka durvis ir aizdedzinājis viens no dzīvokļa saimnieka paziņām.

Minētā paziņa savās mājās lietojis alkoholu un nolēmis iet ciemos pie drauga, kurš dzīvo netālu. Tobrīd viņa draugs bijis kopā ar savu draudzeni un neesot atvēris durvis. Tas vīrieti ļoti sadusmojis, tāpēc viņš izvilcis šķiltavas un sācis dedzināt pie dzīvokļa durvīm novietoto kājslauķi. Vēlāk no tā aizsvilušās arī dzīvokļa durvis. Dzīvokļa saimnieks pamanījis dzīvoklī nākošos dūmus un izsaucis atbildīgos dienestus, savukārt dedzinātājs devies prom no notikuma vietas.

Jāpiemin gan, ka ļaundaris pats pavisam drīz tajā pašā dienā ieradās policijas iecirknī un atzinās nodarījumā. Vīrietis bija vairāk nekā divas promiles stiprā alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas – par svešas mantas tīšu bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz desmit gadiem.

Aizdomās turētais 1965. gadā dzimušais vīrietis iepriekš nonācis policijas redzeslokā par zādzībām nelielā apmērā.

Aizturētais šobrīd atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu