Zvaigžņu iecienītas skaistuma tehnoloģijas Latvijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēdējo gadu laikā skaistumkopšanā ieviestās jaunās aparātprocedūras ir būtiski mainījušas mūsdienu priekšstatus par ādas atjaunošanas iespējām. Jaunākās tehnoloģijas ļauj iekļūt ādas dziļākajos slāņos, sasniegt acīmredzamus rezultātus ādas atjaunošanā un ķermeņa konturēšanā bez ķirurģiskas iejaušanās. Šīs ir pasaules zvaigžņu iecienītas procedūras, un par prieku Latvijas iedzīvotājām tās kopš neseniem laikiem ir pieejamas arī mūsu valstī.

Lai Latvijas iedzīvotāji varētu baudīt pasaules estētiskās medicīnas jaunumus, pērn Rīgā savu filiāli atvēra Lietuvas lāzerdermatoloģijas klīnika Era Esthetic, kas astoņos Baltijā nostrādātajos gados kļuvusi par vienu no reģionā visprogresīvākajām skaistumkopšanas klīnikām.

Lāzerdermatoloģijas klīnika Era Esthetic

Klīnika piedāvā plašu spektru procedūru ādas skaistumam un veselībai, kas jau ieguvušas starptautisku atzinību un kuras daudzi zinātnieki un ārsti dēvē par ādas ārstēšanas zelta standartu. Tās ir jaunākās paaudzes aparātprocedūras, kas atzītas pasaulē medicīnas drošības jautājumos prasīgākajā instancē – Food and Drug Administration (FDA) ASV.

Katra no šīm skaistumkopšanas tehnoloģijām ir ne vien ekspertu atzīta, bet arī ieguvusi neskaitāmus piekritējus, kuru vidū ir arī daudzas pasaulslavenas zvaigznes. Mēs atklāsim Holivudas zvaigžņu skaistuma noslēpumus un izstāstīsim par tehnoloģijām, kuras tām palīdz.

ĀDAS KOPŠANA HOLIVUDAS STILĀ - HYDRAfACIAL

Foto: Publicitātes foto

HydraFacial MD™ ir aparātprocedūra, kas aizvadītajos piecos gados ir ieguvusi neskaitāmus apbalvojumus kā progresīvs, efektīvs un vienlaikus ļoti saudzīgs un komfortabls aprīkojums kompleksai ādas kopšanai. HydraFacialvienlaikus risina virkniuzdevumu – dziļi attīra ādu, intensīvi mitrina un atjauno to, nodrošina pretnovecošanas kopšanu vai problemātiskas ādas ārstēšanu.

HydraFacial arsenālā ir vesels tehnoloģiju komplekss, kas nodrošina kopšanu atbilstoši principam viss iekļauts. Tā ir ādas attīrīšana un eksfoliācija ar vakuumu, dimanta un skābes pīlings, LED gaismas terapija, kā arī dažādu aktīvo serumu nogādāšana ādas dziļākos slāņos, izmantojot unikālus, patentētus HydraFacial uzgaļus.

HydraFacial rezultāti:

  • tīra, gluda, matēta āda;

  • vienmērīga ādas krāsa un tekstūra;

  • spēcīga mitrināšana;

  • svaiguma un komforta sajūta;

  • tauku dziedzeru darbības normalizēšanās;

  • paplašinātu poru novēršana;

  • ādas atjaunošana, sīko grumbu izlīdzināšana.

    Publicitātes foto

Neskatoties uz to, cik nopietnu darbu šī procedūra paveic ar ādu, HydraFacial ir pārsteidzoši komfortabla un patīkama procedūra.

HydraFacial procedūrai ir izveidojies vesels slavenību fanu klubs. Starp tiem ir Kamerona Diaza, Parisa Hiltone, Metjū Makonahijs, Bejonse, Monako princis Alberts un daudzi citi.

SKAISTAS FIGŪRAS PĀRVĒRTĪBAS – VELASHAPE

Foto: Publicitātes foto

VelaShape ir vienīgais neinvazīvs aparāts ķermeņa apjomu un celulīta samazināšanai, kas ir ieguvis autoritatīvās ASV medicīniskā aprīkojuma un medikamentu kontroles iestādes FDA (Food and Drug Administration) sertifikātu.

VelaShape apvieno četras mūsdienīgas celulīta un ķermeņa konturēšanas tehnoloģijas:

  • radiofrekvences starojumu (RF);

  • infrasarkano starojumu (IR);

  • pulsējošo vakuuma masāžu;

  • mehānisko rullīšu masāžu.

Kā metode darbojas?

Infrasarkanie stari nokļūst dziļi audos, sasilda tos un pastiprina skābekļa pieplūdumu šūnām. Sasildītajās šūnās bipolārie radioviļņi sašķeļ taukus un aktivizē kolagēna sintēzi. Pulsējošā vakuuma un mehāniskās rullīšu masāžas kopīgā iedarbība izlīdzina ādu un veic limfodrenāžu.

Pasaulē celulīta ārstēšanas praksē VelaShape tehnoloģiju tiek saukta par zelta standartu un vienīgo neinvazīvo liposakcijas alternatīvu.

Foto: Publicitātes foto

VelaShape piekritēju vidū ir Kima Kardašjana, Dženifere Anistone, Beyonce, Šerona Stouna un daudzas citas slavenības.

SEJAS ĀDAS NOSTIEPŠANA BEZ OPERĀCIJAS - THERMAGE

Foto: Publicitātes foto

Thermage CPT™ ir revolucionāra atjaunošanas metode, kas radījusi īstu izrāvienu estētiskajā medicīnā. Procedūra nodrošina redzamu ādas nostiepšanu bez ķirurga skalpeļa, rētām un rehabilitācijas perioda.

Thermage® patentētās tehnoloģijas pamatā ir radio frekvences starojuma jauda, kas ļauj ādas dziļā līmenī nostiprināt un savilkt ādas karkasu, panākot redzamu atjaunošanas efektu un nebojājot ādas viendabīgumu.

Thermage® ir unikāla, jo tas ir dabisks ādas liftings. Atšķirībā no ķirurģiskas iejaukšanās, kas tikai noņem lieko ādu, šī procedūra uzlabo ādas kvalitāti, atjaunojot tās elastīgumu un tādējādi liekot tai kļūt tvirtākai un savilkties. Thermage® nevar salīdzināt ne ar vienu citu radio frekvences liftinga veidu – tikai šī patentētā tehnoloģija spēj savilkt ādu vienas procedūras laikā.

Pirmie ādas uzlabojumi ir redzami jau pēc termāžas procedūras, un turpmāko sešu mēnešu laikā ādas nostiepšanās pastiprinās. Ar Thermage® sasniegtais atjaunojošais efekts ir visai ilgstošs – tas saglabājas līdz 3–5 gadiem. Procedūra ir organismam nekaitīga un nerada ādas pierašanu.

Thermage ir unikāla luksusa klases procedūra tiem, kuri vēlas atgūt savas sejas un ķermeņa jaunību bez ķirurga skalpeļa, šuvēm, mīmikas izmaiņām un rehabilitācijas perioda.

Thermage CPT™ rezultāti:

  • ādas nostiepšana jebkurā sejas un ķermeņa apvidū (noslīdējušo plakstiņu, uzacu pacelšana, deguna un mutes rievu izlīdzināšana, nokarenas ādas, dubultzoda novēršana u. tml.);

  • ādas vispārējā turgora, elastīguma un blīvuma uzlabošana;

  • grumbu izlīdzināšana;

  • sejas kontūru uzlabošana;

  • sejas kontūru pastiprināšana;

  • celulīta ārstēšana.

    Publicitātes foto

Thermage® piekritēju rindās ir neskaitāmas slavenas personības, no kurām daudzas atklāti stāsta par savu ādas atjaunošanas pieredzi un iesaka to citiem. Procedūras piekritēji ir Madonna, Demija Mūra, Opra Vinfrija, Linda Evangelista, Breds Pits, Gvineta Paltrova un daudzas citas zvaigznes.

Lasiet vairāk par jaunākajām skaistuma procedūrām Latvijā:

•Thermage CPT™ ādas nostiepšana bez operācijas

•VelaShape – celulīta ārstēšana un ķermeņa apkārtmēra samazināšana

•HydraFacial MD™ kompleksa ādas kopšana

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu