Rīdziniece nespēj noticēt veiksmei - laimēti 20 tūkstoši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

28 gadus vecā Olga no Rīgas vakar, 11. augustā, laimējusi Viking Lotto laimestu 20 716 eiro apmērā, vēsta «Latvijas Loto».

Spēlēt jaunā sieviete sākusi vīra mudināta. Viņš nesen ciemojies Londonā un ievērojis, ka daudzi spēlē loterijas, atbraucis mājās un nolēmis pamēģināt. Tā abi pēdējos mēnešus aizrāvušies.

«Vakar vīram nebija iespējas nopirkt biļeti, tāpēc viņš palūdza, lai internetā iegādājos es. Nopirku 3 variantus un aizmirsu. Šorīt darbā jau biju apdarījusi pirmos pienākumus un nolēmu apskatīties rezultātus. Sākumā nespēju noticēt savām acīm, tāpēc abas ar kolēģi sarakstījām visus ciparus uz salvetes,» aizrautīgi stāsta jaunā sieviete.

Līdz vislielākajam laimestam trūcis cipars «8». Viņa jau paguvusi apzvanīt radus un draugus, lai pavēstītu priecīgos jaunumus.

«Nekad tā īsti nebiju ticējusi, ka iespējams laimēt, tāpēc tagad citiem saku, ka ir gan!» Olga saka, ka viņas sapnis ir privātmāja, un šī varētu būt pirmā iemaksa nekustamā īpašuma iegādei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu