Apskats: Baltijas valstis sarūk degvielas cenas; dārgākais benzīns joprojām Rīgā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Gan Tallinā, gan Viļņā, gan Rīgā šajā darba nedēļā bija novērojams degvielas cenu samazinājums, liecina aģentūras BNS apkopotie dati.

Lai gan jau ceturto nedēļu pēc kārtas Rīgā degvielas cenas sarukšas, tomēr arī šonedēļ dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Rīgā, seko Viļņa, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām joprojām ir Tallinā, un lētākā -Viļņā.

Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena arī šajā nedēļā samazinājusies par 0,9% un bija 1,084 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas kritusies par 1% un darba nedēļas beigās bija 0,984 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien, salīdzinot ar iepriekšējās darba nedēļas beigām, kritusies par 0,6% un bija 1,078 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena šonedēļ Viļņā samazinājusies par 0,7% un bija 0,973 eiro par litru.

Savukārt Tallinā, tāpat kā Rīgā, «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šajā darba nedēļā sarukusi par 1,9% un bija 1,059 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām kritusies par 1,9% un bija 1,039 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā darba nedēļā nav mainījusies Rīgā un Tallinā un bija attiecīgi 0,499 un 0,479 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cena pakāpusies par 0,9% - līdz 0,458 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu