Meļa gods: eksministrs lūdz sodīt tos, kas atklāja viņa pārkāpumus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Bijušais veselības ministrs Guntis Belēvičs, kurš ārpus rindas veica ķirurģisku manipulāciju un pēc tam vēl meloja, ka to nav darījis, vērsies tiesībsargājošās iestādēs, saistībā ar informācijas nopludināšanu par viņa veselības stāvokli.

Belēvičs uzskata, ka izskanot informācijai saistībā ar ķirurģisko manipulāciju Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, esot publiskotas neizpaužamas ziņas, kas ir Krimināllikumā minēts noziedzīgs nodarījums, šodien ziņo laikraksts «Diena».

Belēvičs sūdzējies policijā, ka esot izpaustas ziņas «par personas veselības stāvokli», bet viņš šādu ziņu izpaušanai atļauju neesot devis.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē notiek šī iesnieguma resoriskā pārbaude.

Jau vēstīts, ka pēc skandāla saistībā ar ķirurģisku manipulāciju veikšanu Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, Belēvičs atkāpās no veselības ministra amata, nolika Saeimas deputāta mandātu un paziņoja par izstāšanos no Latvijas Zaļās partijas. Belēvičs uzskata, ka izskanot informācijai saistībā ar ķirurģisko manipulāciju Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, esot publiskotas neizpaužamas ziņas, kas ir Krimināllikumā minēts noziedzīgs nodarījums, vēsta laikraksts. Belēvičs sūdzējies policijā, ka esot izpaustas ziņas «par personas veselības stāvokli», bet viņš šādu ziņu izpaušanai atļauju neesot devis.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē notiek šī iesnieguma resoriskā pārbaude.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu