Kauja pret knišļiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Speciālā autokosmētika palīdz atbrīvoties no kukaiņu un putnu traipiem.

Vasara tradicionāli ir knišļu laiks, savukārt biezi savairojušās sudrabkaijas atstāj «sveicienus» automobiļu īpašniekiem visu cauru gadu. Ja kukaiņu traipi bojā tikai estētisko izskatu un aizlipina vējstiklu, putnu mēsli var sabojāt automašīnas krāsojumu.

Foto: Publicitātes foto

Tāpēc pirms virsbūves mazgāšanas vai pie pirmās iespējas, tos vēlams notīrīt. Efektīvākais veids ir ķīmisko un mehānisko līdzekļu apvienošana. Turtle Wax Bug & Tar Remover ir pazīstams kukaiņu, kā arī darvas un citu ieēdušos traipu noņēmējs. Kad traips pietiekami atmiekšķēts, varbūt to apstrādājot pat vairākas reizes, nesmukumu var noņemt ar Armor All speciālo kukaiņu traipu sūkli. Tas ir mīksts mikroporu sūklis, kas iešūts sintētiska auduma tīkliņā. Uzbūve veiksmīgi apvieno nepieciešamo beršanas efektu, nesaskrāpējot krāsu.

Foto: Publicitātes foto

Bug & Tar Remover atrodami arī lētāki analogi, piemēram, Astonish Tar & Insect Remover u.c. Lai kukaiņu traipus būtu vieglāk notīrīt no vējstikla, to var papildus apstrādāt ar Turtle Wax ūdens atvairītāju Clear Vue Rain Repellent. Ūdens atvairītāja uzklāšana un iestrādāšana prasa zināmu laiku un iemaņas, taču efekts ir ilgstošs. Jāņem vērā, ka tūlīt pēc apstrādes samazinās vējstikla slotiņu efektivitāte, taču ar laiku darvirsma piestrādājas.

Foto: Publicitātes foto

Līdz 23.jūlijam iegādājoties vismaz trīs auto preces no Armor All, Turtle Wax, Astonish vai Wunder-Baum «Narvesen» veikalos pie DUS «Neste» un sakrājot trīs pirkuma čekus, pircējs saņems dāvanā kafiju un piedalīsies lielo balvu – «Multikino» ielūgumu un «Weekendbox» aktīvās atpūtas komplektu 50 eiro vērtībā izlozē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu