Tiešraide: «Atbildīga biznesa nedēļa 2016»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lai veicinātu sabiedrības un uzņēmēju izpratni par atbildīgu un ilgtspējīgu biznesu, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība un Latvijas Darba devēju konfederācija jau trešo gadu organizē Atbildīga biznesa nedēļu. Tās laikā no 6. līdz 12. jūnijam norisināsies vairāku pasākumu cikls dažādām interešu grupām par tēmām, kas saistītas ar ilgtspējīgu attīstību. TVNET pirmdien piedāvā foruma «Latvija - ilgt-spēja?» tiešraidi.

- 6. jūnijs – forums «Latvija – ILGT-SPĒJA?» Swedbank centrālajā ēkā.

- 8. jūnijs – Atbildīgu ideju tirgus RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6, kur vienuviet Latvijas uzņēmumu pārstāvji apmainīsies ar savu labo praksi.

- 9. jūnijs – Ilgtspējas indeksa noslēguma ceremonija.

- Nedēļas garumā – uzņēmumu individuālās aktivitātes.

Ilgtspējas indeksa organizatori laipni aicina mediju pārstāvjus pirmdien, 6. jūnijā, laikā no plkst. 11:00 līdz 13:00 piedalīties forumā «Latvija – ILGT-SPĒJA?» Swedbank centrālajā ēkā, Balasta dambī 15, Rīgā) un trešdien, 8. jūnijā, sākot no plkst. 9:30 līdz 13:30 piedalīties Atbildīgu ideju tirgū RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 (Durbes ielā 4, Rīgā) Diskusijas «Latvija – ILGT-SPĒJA?» mērķis ir aicināt valdības un nozaru pārstāvjus vienuviet, lai šogad diskutētu par problēmām ēnu ekonomikas kontekstā un kopīgi meklētu risinājumus tās mazināšanai. Bieži publiskajā telpā tiek akcentētas ilgtermiņa stratēģijas, taču sevišķi uzņēmējiem bieži vien trūkst skaidrības par valdības aktuālo rīcības plānu, tāpēc šī ir lieliska iespēja valdības un nozaru pārstāvjiem rast savstarpēju skaidrību šajos jautājumos. Dalību pasākumā jau ir apstiprinājis Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Stinka, Swedbank valdes loceklis Reinis Rubenis, Latvijas Būvuzņēmēju partnerības vadītāja Baiba Fromane, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ināra Pētersone, kā arī «Prudentia partneris Ģirts Rungainis, savukārt tās moderators būs žurnālists Oļegs Ignatjevs.

Atbildīgu ideju tirgus apvieno Latvijas uzņēmumu speciālistus, lai dienas garumā dalītos ar labās prakses idejām. Pasākumā vairāk nekā 15 uzņēmuma pārstāvji prezentēs veiksmīgi realizētās idejas 15 minūšu garumā 3 dažādās kategorijās – Dialogs, Izglītība, Labsajūta. Pasākumu atklās Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja Dace Helmane, kam sekos ievadprezentācijas, skarot tādas šobrīd aktuālas tēmas kā digitālās pasaules ietekme uz tiešo komunikāciju un stratēģija ilgtermiņa attiecībām. Tiks sveikti arī Ģimenei draudzīgie komersanti, kuri īsteno ģimenei draudzīgu politiku gan savā uzņēmumā, gan plašākas sabiedrības kontekstā, sniedzot pakalpojumus un nodrošinot atbilstošu vidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu