Vides aizsardzības akcijā iedzīvotājiem pasniedz "dzīvas" eglītes (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajos Ziemassvētkos tūkstošiem ģimeņu pušķoja mežā cirstas eglītes. Taču, pateicoties tirdzniecības centra „Domina Shopping” rīkotajai akcijai, 222 „zaļākie” un apzinīgākie svinētāji saņēma „dzīvu” eglīti podiņā, tādējādi saudzējot Latvijas mežus un apliecinot savu „zaļo domāšanu.

24. decembra rītā tirdzniecības centrā laukumā pie apģērbu veikala „New Yorker” bija pulcējies kupls skaits „zaļāko” un apzinīgāko svinētāju, kuri uz Ziemassvētkiem saņēma skaistu, „dzīvu” eglīti, par ko solīja rūpēties, pavasarī to iestādot piemājas dārziņā vai mežā.

Aizvien populārāks un atzītāks kļūst „zaļais” dzīvesveids un „zaļā” domāšana, tāpēc „Domina Shopping” kopā ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, kuriem ir aktīva dzīves pozīcija šajos jautājumos, - dziedātāju Lieni Šomasi, TV dīvu un „Chocolate Events” līdzīpašnieci Sindiju Vildi, grupu „Astro’n’out un MTV vīdžeju Žaneti Skaruli, šogad aicināja nevis doties mežā un cirst savu eglīti, kas pēc tam beidz savu dzīvi, bet gan izvēlēties „dzīvu” eglīti, kuru pēc svētkiem var iestādīt, lai tā aug, ražo skābekli un priecē cilvēkus vēl daudzus gadus.

Lai popularizētu „zaļo” ideju, no 12. decembra līdz 19. decembrim tirdzniecības centrs rīkoja akciju, kurā katram, kurš šādu eglīti vēlējās iegūt savā īpašumā, mājas lapā www.domina-shopping.lv bija jāiesūta sava eseja par to, kāpēc ir labi domāt un rīkoties „zaļi” un saudzēt mežus.

Tirdzniecības centrs „Domina Shopping” aicina rūpēties un uzņemties atbildību par svētku kociņa - eglītes iestādīšanu, novēlot izturības pilnu Jauno 2009. gadu!

Tirdzniecības centrs „Domina Shopping” pieder vācu uzņēmumam „KanAm Grund Kapitalanlagegesellschaft”. Centra pirmā kārta tika atklāta 2003.gadā. Šobrīd „Domina Shopping” ir lielākais šāda veida centrs Latvijā, tā kopējā platība ir 110 000 m2. Tirdzniecības centrs „Domina Shopping” ir viens no vadošajiem Rīgas modes centriem, tajā darbojas gan Baltijas tirgū jau pazīstami mazumtirgotāji, gan tādi, kas Latvijā ienākuši un darbu uzsākuši tieši „Domina Shopping”.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu