„Banka Paritate” dāvā Rīgai gaišāko egli (12)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēlot visiem Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem Ziemassvētku prieku un gaišas domas visa nākamā gada garumā, „Banka Paritate” ir atklājusi visgaišāko 2006. gada Ziemassvētku egli galvaspilsētā.

Egle, kas uzstādīta līdzās Rīgas astoņsimtgades skulptūrai pie Elizabetes ielas un Brīvības ielas krustojuma, ir izrotāta ar rekordlielu spuldzīšu daudzumu – to kopskaits sasniedz 20 tūkstošus. „Mums ir liels prieks, ka šā gada pelēcīgo Ziemassvētku laiku un cilvēku svētku gaidas varam padarīt kaut mazliet gaišākas – piepildīt cilvēku sirdis ar svētku noskaņām un prieku. Tāpat esam gandarīti, ka varam piedalīties Rīgas izgreznošanā, nesot svētku gaišumu tās iedzīvotājiem,” saka „Bankas Paritate” mārketinga un reklāmas departamenta vadītāja Gita Markovska.

„Banka Paritate” pirmo reizi piedalās Ziemassvētku atmosfēras radīšanā Rīgā, taču jau patlaban banka atzīst, ka plāno iesaistīties pilsētas izgreznošanā arī nākamgad.

AS „Paritate Banka” līdz šim ir sponsorējusi un ziedojusi dažādu labdarības, izglītības, sporta un izklaides projektu īstenošanai - Latvijas dvīņu un trīņu salidojuma organizēšanai, vairākus gadus NVS un Baltijas valstu starpbanku Jaltas konferenču rīkošanai, pasākuma „Jautrie starti 2003" organizēšanai, Mihaila Zadornova un avīzes "Subbota" kopīgajam projektam, pazīstamā pasaules apceļotāja Aleksandra Vovnija velobraucienam un vēl citiem projektiem.

1992. gadā dibinātā "Paritate Banka” ir viena no pieredzējušākajām Latvijas bankām. Viens no galvenajiem bankas darbības virzieniem ir plaša pakalpojumu spektra sniegšana Latvijā, kā arī NVS un Baltijas valstu tirgū.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu