Medicīnas darbiniece izraksta "sātana izdzīšanu" (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas galvenā medicīnas padome ir pieņēmusi izskatīšanai ārstes Džoisas Pratas lietu, kura savai pacientei ieteica steidzīgi veikt "sātana izdzīšanas rituālu". Džoisa Prata savu pacienti brīdināja, ka viņu pārņēmuši dēmoni, un uzstājīgi rekomendēja steidzīgi apmeklēt baznīcu.

Medicīniskās apskates laikā ārste pacientes vēderā konstatēja "kādu kustību" un nolēma, ka tās ir tumšo spēku ļaunās intrigas. Pārliecināta par šo diagnozi, Prata uz slimnīcu atnesa savas mātes — raganas — amuletus un krustus, lai sasirgušo "aizsargātu" no melnās maģijas. Sieviete, izbrīnīta par šādu uzmanību, žurnālistiem paziņoja, ka "ir satriekta un sabaidīta par šādu medicīnas speciālista uzvedību."

Lielbritānijas galvenās medicīniskās padomes pagaidu slēdzienā šīs lietas sakarā ir minēts tas, ka daktere Prata ir rupji pārkāpusi ārsta ētiku, bet viņas uzvedība tika kvalificēta kā "bezatbildīga, neprofesionāla, pacientu biedējoša un uz medicīnisko darbinieku reputāciju ēnu metoša".

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu