Elmārs Tannis aicina atbalstīt bērnu slimnīcu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien, 21. decembrī, no plkst. 12.00 - 14.00, „Apgāds Zvaigzne ABC” grāmatnīcā, Valdemāra ielā 6, visi gribētāji varēs saņemt Elmāra Taņņa autogrāfu un kādu no viņa jaunajām „Gardi Gan” zupām. No katras autora jaunās pavārgrāmatas „Brīnišķīgas receptes” 1 lats tiks ziedots Bērnu slimnīcas 20. nodaļai.

Elmārs Tannis Latvijā dzīvo kopš 1992. gada. Viņš ir atvēris vairākus restorānus un picērijas, ēdinājis neskaitāmi daudz cilvēkus banketos un privātos pasākumos, mācījis gatavot kursos un televīzijā.

Elmāra Taņņa pavārmākslu un cilvēciskās īpašības augstu vērtē  viņa draugi un daudzi sabiedrībā populāri cilvēki, kuri devuši lieliskas atsauksmes, kas ir iekļautas viņa jaunajā pavārgrāmatā.

„Kvēle, prasme un spēja aizraut citus ir Elmāa Taņņa vizītkarte,” tā Elmāru raksturo žurnāliste Agnese Meijere.

„Manā acu priekšā ir Elmāra platais smaids un šauri piemiegtās acis, un es zinu, ka tūlīt, tūlīt sekos Elmāra kārtējais jociņš vai kāds cits „pigors”. Bet tikpat labi mēs varam sēdēt tukšā kafejnīcā svētdienas rītā un nopietni izrunāties par dziļām un dvēseliskām lietām. Un vai tas ir mūsu ģimeņu laivu brauciens, vai kāda mājas ballīte, kur pannas tiek izmantotas kā ģitāras un mēs neapturami visu vakaru aurojam „Rolling Stones” dziesmu „Pleased to meet you, hope you guess my name..”, vai kāds tematiskais seminār-vakars „Garšu laboratorijā”, kad vēderā vairs nav vietas, bet tiek nesti arvien jauni un jauni gardumi…,” tā par Elmāru Tanni saka mūziķis Renārs Kaupers.

„Elmāru pamanīju "Pica TV" laikos, pat īsti neatceros kā sauca raidījumu un ko tur darīja, bet atceros šo puisi - priecīgu, asprātīgu un maķenīt dullu. Kad iepazinos personiski, Elmārs puspajokam teica, ka esot ieradies Latvijā, lai latviešiem iemācītu, ka  bez rasola un kartupeļiem ar miltu mērci un karbonādi, var vēl kaut ko  garšīgu pagatavot. Tagad jāatzīst, ka viņš savu ir panācis - latvietis ēd rukolu un artišoks viņam arī vairs nav zvērs. Domāju, ka Elmāra grāmatai ir jābūt katrā virtuvē, kaut vai tāpēc, lai uzlabotu omu pelēcīgā dienā,” atzīst TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu