Tehnoloģijai jābūt komercializējamai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zinātnieku izveidotais uzņēmums Naco Technologies, kam ir unikālas zināšanas jaunu pārklājumu sistēmu attīstīšanā, ir radījis iekārtu, ar kuru dažādiem mašīnbūves, aviācijas u.c. mehānismiem tiek veidots īpašs nano pārklājums, padarot tos izturīgākus pret nolietojumu un pagarinot to kalpošanas laiku.

Uzņēmums idejas attīstīšanai un iedzīvināšanai izmantojis gan ALTUM piedāvātos valsts atbalsta aizdevumus, gan valsts līdzfinansētus riska kapitāla fondus. Savukārt 2015. gada nogalē par uzņēmuma stratēģisko investoru kļuva Schaeffler grupa, kas ir pasaulē vadošais piegādātājs automobiļu un citām rūpniecības nozarēm.

Šis ir uzņēmēja Aleksandra Parfinoviča stāsts par iespēju attīstīt unikālu tehnoloģiju un to, kā ieinteresēt riska kapitālistus investēt līdzekļus šādā salīdzinoši riskantā biznesa projektā.

Intervijas ar uzņēmējiem rubrikā «Stāsti par attīstību» piedāvā Attīstības finanšu institūcija ALTUM, kas finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, riska kapitāls u.c.) sniedz valsts atbalstu uzņēmējiem. Noskaties ALTUM piedāvātās intervijas ar uzņēmējiem un iedvesmojies arī sava uzņēmuma attīstības plānu īstenošanai!

Uzziniet vairāk par ALTUM piedāvājumu šeit:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu