Kanādas cietuma ieslodzītajiem sūtītas kartītes, piesūcinātas ar metamfetamīnu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kanādas tiesībsargājošo iestāžu un kāda cietuma veiktā kopīgā izmeklēšanā konstatēts, ka šā cietuma ieslodzītajiem ir sūtītas Ziemassvētku kartītes, kas piesūcinātas ar metamfetamīnu, vēsta ASV ziņu aģentūra UPI.

Albertas provinces tiesībsargājošās iestādes paziņoja, ka tur aizdomās divus cilvēkus par šādu kartīšu sūtīšanu ieslodzītajiem Medisinhetas labošanas darbu centrā.

Cietuma personāls konfiscēja šīs kartītes pirms to nonākšanas pie cietumniekiem, un tām veikti metamfetamīna testi bija pozitīvi. Aizdomās turētie – 32 gadus vecais Raiens Horbs un 25 gadus vecais Džastins Jaholnickis – tika apsūdzēti metamfetamīna tirdzniecībā.

Seržants Džeisons Greiems pavēstīja laikrakstam «Calgary Sun», ka ieslodzītie spētu ekstrahēt šķidro metamfetamīnu no šīm kartītēm, uz kurām bija tādi bērnu animācijas filmu varoņi kā Grinčs un Sūklis Bobs Kvadrātbiksis.

«Tas kļūst par aizvien lielāku problēmu,» sacīja Greiems.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu