Sievietes iecienījušas botulīna toksīna injekcijas pēdās (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Lielbritānijā lielu popularitāti sāk iemantot botulīna toksīna injekcijas pēdās, ko daiļā dzimuma pārstāves iecienījušas, lai mazinātu augstpapēžu kurpju izraisītās ciešanas, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".

Saskaņā ar kompānijas "Harley Medical Group" sniegto informāciju aizvien vairāk sieviešu Londonā gēla apavu ieliktnīšu vietā izvēlas "pēdu piepildītājus", lai atvieglotu augstpapēžu apavu valkāšanas izraisītās sāpes. Viena no Lielbritānijā lielākajām kosmētiskās ķirurģijas klīniku ķēdēm atzina, ka ap Ziemassvētkiem vienmēr palielinājies botulīna toksīna injekciju pieprasījums, tomēr līdz šim klienti vēlējušies tās veikt sejas apvidū, lai pirms svētkiem mazinātu krunciņas. Tomēr pagājušajā gadā sāka parādīties klientes, kas pieprasīja injekcijas pēdās.

"Šogad pieprasījums pēc pēdu piepildītājiem ir palielinājies," sacīja "Harley Medical Group" kosmētiskās ķirurģijas klīniku ķēdes pārstāvis un ārsts Niks Milojevičs. "Mēs brīdinām pacientus, ka rezultāts nesaglabājas ilgi, jo uz šo ķermeņa daļa ir liels spiediens, un tāpēc viņiem vajadzētu padomāt divreiz, pirms izdot naudu. Sejas piepildītāju efekts saglabājas līdz trīs mēnešiem, "Botox" injekciju - līdz sešiem, taču pēdu apvidū piepildītāji nodrošina amortizāciju divus līdz trīs mēnešus."

Procedūra Lielbritānijas klīnikās maksā vismaz 240 mārciņas, norāda "The Daily Telegraph".

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu