Tuvojas krāšņākais pārsteigumu šovs "Zvaigžņu lietus 2" (96)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēja spārniem atkal tuvojas grandiozākais LNT projekts - krāšņākais pārsteigumu šovs "Zvaigžņu lietus 2"! Tas startēs jau 31.augustā.

"Zvaigžņu lietus 1" televīzijas šovu latiņu pacēla Latvijā vēl nebijušos augstumos. Tagad būs uzdevums to noturēt līmenī un celt vēl augstāk, norāda gaidāmā "Zvaigžņu lietus 2" producents Niks Volmārs. Viņš atzīst, ka tas, protams, viegls uzdevums nebūs.

Niks Volmārs, "Zvaigžņu lietus 2" producents: "Šajā šovā salīdzinājumā ar iepriekšējo būs vēl daudz vairāk pārsteigumu, vēl daudz krāšņāki, grandiozāki priekšnesumi. Bet jau iepriekšējā šovā mēs realizējām tik daudz traku ideju, ka īstenībā tas ir ļoti liels izaicinājums, kā mums izdosies izdomāt kaut ko vēl krāšņāku un vēl vairāk pārsteigumus.

Volmārs uzsver, ka otrajam šovam ir ļoti paveicies ar spilgtu un krāšņu dalībnieku sastāvu.

Viola Abramova, "Zvaigžņu lietus 2" dalībniece: "Īstenībā mans sapnis vienmēr bija dziedāt, man ļoti gribējās dziedāt, bet es nedziedu, es dejoju. Un šoreiz man sanāk tā, ka varu būt citā lomā - es vairs neesmu skolotāja, tagad mani mācīs.

Savukārt Andris Kivičs, kurš esot nokļuvis zem sievas tupeles, šovā dziedās kopā tieši ar Elīnu. Kiviču nebaidot, ka radošo meklējumu procesā šova laikā abi varētu saplēsties, jo muzikālā gaume sakrītot, turklāt Andris sievai pa kājām nemaisīšoties.

Andris Kivičs un Elīna, "Zvaigžņu lietus 2" dalībnieki: "Viņa ir garāka par mani un viņa noteica visu, ka viņa grib piedalīties, un būtībā pierunāja arī mani. Šeit nu mēs stāvam abi divi."

Visnoslēpumainākais pagaidām ir efektologs Centis Ūbele. Viņam šovā esot jāizstāsta kāds efektologa stāsts, kuru pagaidām gan neatklāj.

Centis Ūbele, "Zvaigžņu lietus 2" dalībnieks: "Jo lielāka daudznozīmība, jo lielāks uzbudinājums. Lai paliek tā."

Jaunajam šovam būs arī jauna vadītāja - Žanete Skarule. "Zvaigžņu lietu 2" viņa sola padarīt vēl dzīvīgāku un trakulīgāku.

Žanete Skarule, Zvaigžņu lietus 2 vadītāja: "Es būšu varbūt nedaudz trakāka, varbūt nedaudz skarbāka, jo manī ir ļoti daudz enerģijas, jauneklīgums. Un es īsti neesmu tāda, kā saka, dāma, un šova vadītāja, kas ir šovā tikai tādēļ, lai labi izskatītos. Mēs ļoti labi sapratīsimies ar Māri Grigali. Mēs esam uz viena viļņa, un šovs būs tā nedaudz trakāks."

"Zvaigžņu lietus 2" sāksies 31.augustā un skatītājus priecēs katru svētdienas vakaru 10 nedēļas pēc kārtas.

Komentāri (96)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu