"YouTube" video Full HD 1080p izšķirtspējā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē vadošā videofailu apmaiņas servisa "YouTube.com" piedāvātā video kvalitāte arvien turpina pieaugt.

Atgādinām, ka sākotnēji "YouTube" ieviesa iespēju video aplūkot HQ (augstas kvalitātes) režīmā, tad "YouTube" sāka piedāvāt 720p HD (augstas izšķirtspējas) izšķirtspējas atbalstu, bet tagad ir kļuvis zināms, ka jau nākamnedēļ apmeklētāji YouTube ievietotos videomateriālus varēs baudīt arī Full HD (1080p) izšķirtspējā.

"YouTube" skaidro, ka šāds lēmums ir pieņemts, pateicoties arvien pieaugošajai Full HD izšķirtspējas videokameru popularitātei. YouTube.com oficiālajā blogā ir teikts, ka Full HD režīmā varēs aplūkot ne tikai tos 1080p video, kuri tiks augšupielādēti turpmāk, bet arī līdz šim ievietotos Full HD izšķirtspējas videomateriālus – šobrīd visi YouTube augšupielādētie Full HD video tiek pārkonvertēti tā, lai tie būtu pieejami arī Full HD režīmā.

Šos video gan joprojām būšot iespēja skatīties arī 720p izšķirtspējā, kas var izrādīties noderīgi tiem lietotājiem, kuru datoru jauda nav pietiekama Full HD izšķirtspējas video atskaņošanai.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu