Uz Meksikas un ASV robežas atrod iespaidīgu narkotiku tuneli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Robežsardze uz ASV un Meksikas robežas atklājusi teju kilometru garu tuneli, pa kuru ASV no Meksikas nogādātas tonnām narkotiku.

ASV Robežsardze trešdien publicējusi video, kurā redzams 795 metrus garš pazemes tunelis, kas izmantots narkotiku pārvietošanai no Meksikas uz Sandjego ASV.

Amatpersonas norāda, ka atrastā slepenā eja zem Meksikas un Kalifornijas robežas ļāvusi pārtvert nepieredzētu daudzumu narkotiku - gandrīz tonnu kokaīna un sešas tonnas marihuānas.

Pēc tuneļa atklāšanas arestēti seši cilvēki.

Šis ir jau trīspadsmitais narkotiku tunelis, kas atklāts uz Kalifornijas un Meksikas robežas pēdējo 10 gadu laikā.

Pēdējais tunelis, kas ierakts 46 pēdu dziļumā, veda no lifta šahtas kādā privātmājā Meksikā uz nožogotu teritoriju ASV pusē, kur it kā izveidots palešu bizness. Tur narkotikas noslēptas zem piekabes izmēra atkritumu konteinera, kas izmantots, lai izvestu narkotikas no teritorijas.

Federālie aģenti sekojuši kravas automašīnai, kas izbrauca no teritorijas, līdz Sandjego aptuveni 40 kilometrus no robežas un novēroja, kā krava tiek pārkrauta citā automašīnā un aizvesta prom.

Visi aizdomās turamie aizturēti saistībā ar vairākām apsūdzībām par narkotiku izplatīšanu.

Aizdomīgo palešu uzņēmumu, kura pagalms aizkrauts ar neapstrādātām koka paletēm, izmeklētāji sākuši novērot jau kopš oktobra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu