Atrod gandrīz nedēļu pazudušu bērnu zem aukles gultas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Floridas štata policija pēc piecas dienas ilgušiem meklējumiem atradusi pazudušu bērnu zem aukles gultas, vēsta "Lenta.ru".

Aizdomās par bērna nolaupīšanu tiek turēta 7 mēnešus vecās Šenonas Dedrikas aukle Sūzana Beikere, viņas vīrs, kā arī meitenes māte Kristīna Lina Mersere.

Vecāki paziņoja par meitenes pazušanu pagājušajā sestdienā. Kā paziņoja Vašingtonas apgabala policijas šerifs Bobijs Hedoks, policija vairs necerēja atrast bērnu dzīvu. Uzreiz pēc meitenes atrašanās viņu nogādāja slimnīcā.

"Šis bija neaizmirstams un ļoti emocionāls brīdis," atzina Hedoks. "Laiks nebija mūsu sabiedrotais, mēs vairs necerējām, ka atradīsim bērnu dzīvu. Kad Šenonu sveiku un veselu nogādāja slimnīcā, mēs pat pasaucām savas sievas, lai viņas priecātos kopā ar mums. Visi raudāja no laimes. Pieauguši vīrieši nespēja valdīt asaras."

Tagad policijai jānoskaidro Šenonas pazušanas iemesls, kā arī vainīgie. Pagaidām visvairāk aizdomās tiek turēta bērna aukle Sūzana Beikere, kas pirms 22 gadiem tika turēta aizdomās sava adoptētā dēla pazušanas lietā. Toreiz zēnu tā arī neatrada.

Meitenes mātei Kristīnai Linai Merserei var izvirzīt apsūdzību par cietsirdīgu izturēšanos pret bērnu. Šenonas tēvs netiek turēts aizdomās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu