Laimēts šogad lielākais loteriju laimests - 270 658 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā nedēļas nogalē kāds «SuperBingo» spēlētājs laimējis 270 658 eiro, kas ir šogad līdz šim lielākais loteriju laimests Latvijā, informē «Latvijas Loto» Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa.

Viņa norāda, ka saskaņā ar spēles noteikumiem 270 658 eiro vērtais laimests veidojas no laimesta par «SuperBingo» - 264 288,98 eiro, laimesta par «Bingo» - 5622 eiro, laimesta par «Rāmi» - 739 eiro un laimesta par «Centru» - 7,33 eiro.

Laimējušais savu spēles kombināciju izlozei iegādājies internetā par 1,20 eiro.

Tāpat aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās «SuperBingo» Ziemas papildspēles trešā izloze, kurā par automašīnas «Opel Mokka» īpašnieku kļuva Valērijs Sergijevičs.

Pēc automašīnas laimēšanas veiksminieks pastāstīja, ka šis ir pirmais laimests viņa dzīvē. Sergijevičs atzinās, ka pats nemaz «SuperBingo» nespēlējot, bet uz izlozi ieradies savas mammas vietā. Jaunais vīrietis tieši šogad esot ieguvis autovadītāja apliecību un veiksme viņam tagad piespēlējusi arī jaunu automašīnu - «Opel Mokka».

«Latvijas Loto» organizē loterijas «SuperBingo», «Viking Lotto», «Eurojackpot», «Latloto 5no35», «Keno» ar divām papildspēlēm «Džokers» un «Džokers 7», kā arī astoņas momentloterijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu