Kalnciema kvartālā sāks darboties Ziemassvētku tirdziņi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Kalnciema kvartāls sestdien atklās svētku sezonu ar Ziemassvētkiem veltītajiem zemnieku un amatnieku tirdziņiem, pavēstīja kvartāla pārstāve Luīze Pastore.

Atšķirībā no citiem gada mēnešiem decembrī Kalnciema kvartāla tirdziņi norisināsies gan sestdienās, gan svētdienās no plkst.10 līdz 16.

Sestdien atklās jauno dāvanu veikaliņu, kurā būs atrodamas ne tikai dāvanas, bet arī svārki un kleitas, oriģināli T-krekli un rotas. Dāvanas turpat uz vietas varēs arī iesaiņot. Dāvanu veikaliņš būs atvērts katru decembra sestdienu un svētdienu Kalnciema kvartāla Zilajā verandā.

Plkst.12 Kalnciema kvartāla Brūnajā mājā norisināsies ikgadējā literatūras festivāla «Prozas lasījumi» pēcpusdiena bērniem, kurā jaunākos lasītājus priecēs bērnu stāstu autori Ieva Samauska, Lilija Berzinska, Inese Paklone, Juris Zvirgzdiņš un pirmo reizi ar stāstu bērniem sevi pieteiks pagājušā gada «Prozas lasījumu» uzvarētāja Inga Žolude. Literāro pēcpusdienu bērniem un viņu vecākiem vadīs triku meistars Dmitrijs Bubins.

Pēc lasījumiem plkst.14 bērni varēs darboties izdevniecības «Liels un mazs» sarūpētajā darbnīcā, kur māksliniece Ūna Laukmane aicinās un palīdzēs darināt Ziemassvētku apsveikumus.

Bet svētdien Kalnciema kvartāla Brūnajā mājā norisināsies «Sniegpārsliņu diena» – pirmā iepazīšanās ar baletu un tā kultūru. Meistarklasē bērni uzzinās, kas ir puente un kas – pačka, kā arī apgūs pirmos soļus dejas mākslā. Nodarbības vadīs deju skolas «Colour Point» vadītāja Anda Rage un audzēknes.

Tirdziņos varēs atrast ne tikai svētku dāvanas un vietējos pārtikas produktus svētku mielastam, bet arī apskatīt un iegādāties mākslas darbus izstādē-izpārdošanā «Mākslas medības Premium» Izstāžu galerijā.

Ziemassvētku tirdziņi Kalnciema kvartālā darbosies arī 13., 14., 20., 21., 27. un 28.decembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu