Ideālais vīrs - piecus gadus vecāks! (37)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Lielbritānijas eksperti uzskata, ka vīrietis laulībā būs laimīgāks ar sievu, kas ir gudrāka un vismaz piecus gadus jaunāka par viņu, vēsta BBC News. Šādai savienībai esot vislielākā varbūtība palikt kopā uz mūžu, jo īpaši tiem pāriem, kur neviens no laulātajiem pirms tam nav bijis laulību attiecībās.

Pētījumā piedalījušies 1500 laulāti pāri vai pāri, kuriem bijušas nopietnas attiecības. Pēc pieciem gadiem aptaujāti 1000 pāri, lai redzētu kādas šobrīd ir viņu attiecības.

Konstatēts, ka attiecībās, kur sieva ir piecus vai vairāk gadus vecāka par vīru, varbūtība izšķirties ir trīs reizes lielāka nekā pāriem, kuros abi ir viena vecuma.

Veiksmīgāko laulību varbūtība ir pāriem, kuros vīrietis ir vecāks par sievieti. Šī varbūtība palielinās, ja sieviete ir gudrāka par vīrieti, kā arī laulātie iepriekš nav bijuši šķīrušies. Turklāt, ja abi iepriekš bijuši šķirti, tad laulība ir spēcīgāka nekā tad, ja tikai viens no pāra bijis šķīries.

Sievietes un vīrieši izvēlas partneri, balstoties uz jūtām, fizisko pievilcību, līdzīgu domāšanu, pārliecībām, priekšstatiem par attiecībām un vērtībām.

Pētījuma autori pauduši, ka pievēršot uzmanību tādiem faktoriem kā vecums, izglītības līmenis un izcelsme, varētu mazināt šķiršanās iespējamību.

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu