Dāvina bezmaksas lidojumus lidmašīnā piedzimušam bērniņam (33)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Malaizijas zemo cenu lidsabiedrība "AirAsia" uzdāvinājusi bezmaksas lidojumus visa mūža garumā kādai sievietei un mazulim, kas negaidīti ieradās pasaulē lidojuma laikā, piektdien paziņoja aviokompānijas pārstāvji.

Kā atklāja "AirAsia", trešdien lidojuma laikā no ziemeļu salas Penenas uz Kučinu Borneo salā 31 gadus vecajai pasažierei sākās dzemdības. Piloti mainīja kursu uz Malaizijas galvaspilsētu, taču zēns ar kāda mediķa un stjuaršu palīdzību piedzima lidmašīnā, pirms tā paspēja nolaisties. "Bērniņš nāca pasaulē 600 metru augstumā, kad reiss AK 6506 gatavojās nolaisties Kualalumpurā," vēsta aviosabiedrības paziņojums.

Pēc nolaišanās māte un jaundzimušais tika nogādāti tuvējā slimnīcā. "Lai atzīmētu šo svarīgo notikumu, mēs nolēmām uzdāvināt mātei un bērnam brīvus lidojumus visa mūža garumā," sacīja aviokompānijas lidojumu direktors Mosess Devanajagams pēc slimnīcas apmeklējuma.

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu