TM iegādāsies portatīvos datorus gandrīz 14 000 eiro vērtībā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valdība šodien piekrita pārdalīt Tieslietu ministrijas (TM) pamatbudžeta līdzekļus 13 680 eiro apmērā, tos novirzot 12 portatīvo datoru iegādei.

Pagājušā gada augustā ministrijai tika piešķirts finansējums 222 315 eiro apmērā divu papildu amata vietu izveidošanai un darbības nodrošināšanai Latvijas Pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā no 2014.gada 1.janvāra. Tomēr, kā norādīja TM, viens no darbiniekiem darba tiesiskās attiecības pārtraucis, savukārt otram nozares padomniekam iepriekš tika paredzēta bērna uzturēšanās Briselē, kas faktiski nenotika.

Šo iemeslu dēļ faktiskie izdevumi Briselē strādājošo nozares padomnieku pabalstu izmaksai ir mazāki, nekā iepriekš plānots, kā rezultātā 2014.gadā izveidojies līdzekļu pārpalikums.

Tādēļ, lai efektivizētu resursu izmantošanu un informācijas apriti Latvijas ES Padomes prezidentūras gatavošanās procesā un tās norisē, TM lūdza ietaupītos līdzekļus virzīt portatīvo datoru iegādei tiem ministrijas darbiniekiem, kuri iesaistīti prezidentūrā.

Plānojot 2014.gada budžetu, ierobežotā finansējuma dēļ paredzēt papildu tehniskā aprīkojuma iegādi nebija iespējams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu