Kronēta “Mis plastikas operācija 2009” (46)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ungārijā nule beidzies konkurss “Mis plastikas operācija 2009” (Miss Plastic Hungary 2009), kurā uzvarēja divdesmit divus gadus jaunā ungāriete Reka Urbana.

Konkursā “Mis plastikas operācija 2009”, kas norisinājās Budapeštā, piedalījās sievietes vecumā no 18 līdz 32 gadiem, kurām kaut reizi tikusi veikta kāda no plastiskās ķirurģijas operācijām. Sievietes, kurām veiktas botoksa injekcijas, mazinvazīvas procedūras, ielikti lūpu implanti vai klasiski – palielinātas krūtis, nedrīkstēja kandidēt konkursā, raksta Lenta.ru. Plastikas ķirurģijai bija jābūt maksimālai.

Reka Urban

Visas konkursa dalībnieces tika dalītas divās vecuma grupās – līdz 30 gadiem un pēc. Pusfinālam tika izvirzītas piecdesmit dalībnieces, no kurām uz konkursa “Mis plastikas operācija 2009” titulu un kroni kandidēja 18 skaistules. Par uzvarētāju tika noteikta Reka Urbana, kuras plastiskās ķirurģijas kontā bija krūšu implanti, sejas ādas pievilkšana un deguna pārveidošana. Jāatzīmē, ka jaunā sieviete bija 175 cm gara, bet viņas svars vien 47 kilogrami.

Otro konkursa vietu un titulu “Mis mākslīgais ķermenis” saņēma Edina Kalksara, bet trešo – Aleksandra Horvata.

Otro konkursa vietu un titulu “Mis mākslīgais ķermenis” saņēma Edina Kalksara, bet trešo – Aleksandra Horvata. Reka Urbana balvā saņēma ne vien skaistu kroni, bet arī dzīvokli Budapeštas centrā. Arī plastikas ķirurgi, kas tika operējuši visas pirmās trīs balvas ieguvējas, tika pie vērtīgām balvām. Konkursa organizētāji atklāj, ka šāds konkurss turpmāk notiks katru gadu.

Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu