Aicina pieteikties konkursam «Mis un Misters Latvija»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/mis.latvija

«Kad fēnikss atdzimst no pelniem», tā varētu teikt par konkursu «Mis un Misters Latvija», kurš šogad notiks 23.jūlijā Rīgā, Splendid Palace.

«Ar pilnīgi jaunu organizatoru komandu, sparu, enerģiju un pozitīvām emocijām šim konkursam ir jāatgriežas Latvijas sabiedrībā, bet tā vinnētājiem ir vieta uz pasaules skatuves konkursā «Miss World» un «Mister World»» - tā konkursa jaunā namamāte Jūlija Mugler īsi un kodolīgi izsakās par konkursu.

«Šogad konkurss atšķirsies no visiem iepriekšējiem ar izcilu starptautisku žūriju, kā arī Eiropā zināmiem mūziķiem. Neiztikt arī bez mūsu pašu māksliniekiem un pārsteigumiem uz skatuves. Par to visu runāsim preses konferencē maijā, bet tikmēr sagatavošanas procesā konkursantiem mācīs ne tikai apgūt skatuvi, bet arī runas mākslu, fizisko un cīņas kultūru, cigun mieru un harmoniju.

Šis būs citāds un jaudīgāks konkurss nekā līdz šim, tādēļ es aicinu jaunietes un jauniešus pieteikties, lai gada beigās starptautiskajos konkursos nestu Latvijas vārdu pasaulē. Interese par konkursu ir liela, gan no atbalstītāju puses, gan no viesiem Amerikā, Šveicē, Francijā, Vācijā, Grieķijā. Neesam pat droši, cik un vai vispār izliksim biļetes arī pārdošanā,» tā nobeigumā Mugler kundze.

Kandidātu atlase konkursam notiks Rīgā 10.aprīlī plkst. 11:00 sporta kompleksā Arkādija, Uzvaras bulvārī 10.

Prasības meitenēm

Vecums no 18 līdz 24 gadiem.

Augums min. 170 cm.

LR pilsone, nav precējusies vai šķīrusies, nav bērnu māte.

Prasības puišiem

Vecums no 18 līdz 28 gadiem.

Augums min. 180 cm.

LR pilsonis, nav precējies vai šķīries, nav bērnu tēvs.

Līdzi jāņem:

LR pilsoņa pase,

meitenēm peldkostīms,

puišiem peldbikses.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu