Iznācis šīs vasaras karstākais žurnāls „Kas Jauns Kāzas & ceļojumi”!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pilnīgi visu par kāzām, tāpat kā idejas skaistākajiem vasaras ceļojumiem, atradīsiet žurnāla „Kas Jauns” speciālizlaidumā „Kāzas & ceļojumi”.

Žurnālā Vairas Vīķes-Freibergas, Marijas Naumovas un citu zvaigžņu kāzu bildes. Līgavu baltos sapņus ekskluzīvās un pikantās fotogrāfijās izsapņo dejotājas Laura Kosīte un Viola Abramova. „Kas Jauns” noskaidro, cik izmaksā ideālas kāzas un ko vēlas mūsdienu precinieki. Latvijas modes mākslinieku kāzu tērpi: idejas un izmaksas. Seksologa Artūra Šulca padomi, kā mīlēties kāzu naktī un laulības dzīvē. Labo sievu tops: sabiedrībā pazīstamas sievas, kas ir laime saviem vīriem. Miljonāre Mairita Solima iesaka Eiropas labākos SPA. Miljonāru romantisko ceļojumu TOP5. Izcilākie pasaules deju klubi, kuros satikt Holivudas zvaigznes. Neparastākās kāzu ceremonijas pasaulē. Jauno žurnālu meklē visās preses tirdzniecības vietās Latvijā!

Piedalies žurnāla „Kas Jauns” konkursā portālā TVnet un laimē žurnāla abonementu 3 mēnešiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu