"Coca-Cola HBC" šogad lems par rūpnīcas izveidi Latvijā (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atspirdzinošo dzērienu "Coca Cola" ražotājs - Grieķijas kompānija "Coca-Cola Hellenic Bottling Co" ("Coca-Cola HBC") - par rūpnīcas izveidi Latvijā izlems līdz gada beigām, informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Vineta Vilistere-Lāce.

Viņa gan uzsvēra, ka patlaban LIAA rīcībā nav investora lēmuma par projekta sākšanu Latvijā, taču uzņēmumam patlaban ris noslēguma fāze rūpnīcas tehniskā projekta izstrādē.

"Coca-Cola HBC" esot izstrādājusi arī rūpnīcas detālplānojumu, un pabeigts sākotnējais ietekmes uz vidi novērtējums.

Kā ziņots, ja pārbaudes, iegādes analīzes un atļauju saņemšana noritēs veiksmīgi, atspirdzinošo dzērienu ražotājs "Coca-Cola HBC" Latvijā iegādāsies ražotnei nepieciešamo zemesgabalu, iepriekš vēstīja "Äripäev Online".

"Kā jau mēs ziņojām iepriekš, mēs tad atkārtoti pārskatīsim projekta biznesa pusi un pieņemsim lēmumu par turpmākiem pasākumiem," sacīja "Coca-Cola HBC Estonia" sabiedrisko attiecību direktore Pireta Jāks.

Taču Jāks nevēlējās nosaukt konkrētu lēmumu pieņemšanas gala termiņu, norādot, ka to vēl nav apstiprinājusi kompānijas valde.

Jau ziņots, ka "Coca-Cola HBC" ražošanu no Igaunijas varētu pārvietot uz Latviju.

Kompānija Latviju ir izvēlējusies kā labāko ražošanas vietu Baltijas valstīs un rūpnīcu plāno būvēt Ropažos.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu