«LUKoil Baltija R» mainījis nosaukumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NIKOLAY DOYCHINOV / AFP

Pēc nesenās īpašnieku maiņas degvielas tirgotājs «LUKoil Baltija R» mainījis arī nosaukumu un tagad ir SIA «AMIC Latvija», liecina «Firmas.lv» informācija.

Kā ziņots, 100% «Lukoil Baltia R» un «Lukoil Polska» akciju un aktīvu, tostarp 230 degvielas uzpildes stacijas Latvijā, Lietuvā un Polijā, iegādājās Austrijā bāzētā aktīvu pārvaldes fonds «AMIC Energy Management GmbH».

Par Latvijas uzņēmuma padomes priekšsēdētāju iecelts Volfgangs Rutenštorfers, vietnieku - Heincs Zernecs, padomes locekli - Ginters Meiers. Visi ir Austrijas iedzīvotāji.

Jau marta sākumā par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju tika iecelts Nerijus Seiļus, un viņš ir vienīgais uzņēmuma valdes loceklis. Seiļus ir arī padomes priekšsēdētājs kompānijā «VIADA Baltija», kas saistīta ar «Lukoil Baltija» vadību. Tieši šī kompānija pārvaldīs līdzšinējās «LUKoil» degvielas uzpildes stacijas Latvijā pēc to pārdošanas Austrijas kompānijai.

Fonds «AMIC Energy Management GmbH» pieder Johanesam Kleclam-Norbergam, Manfredam Kuncem un Zernecam.

Darījuma summa netiek izpausta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu