Electrolux putekļusūcējs "Ultrasilencer" (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Electrolux pētījumi liecina, ka daudziem cilvēkiem grīdas tīrīšana ir viens no nepatīkamākajiem mājas darbiem putekļu sūcēja radītā trokšņa dēļ, kas traucē arī uztvert citas skaņas, piemēram, fona mūziku. Jaunā Electrolux putekļusūcēja Ultrasilencer radītā trokšņa līmenis ir tikai 68 decibeli, kas līdzvērtīgs troksnim, ko rada cilvēki sarunājoties.

Kā atklājies Electrolux veiktajos pētījumos, vairākums cilvēku atzīst putekļusūcēja radīto troksni par kaitinošāko, kādu vien mājsaimniecības ierīces var radīt. Parastie putekļusūcēji darbojas ar ~ 78 dB troksni, kas nozīmē, ka tie mēdz būt skaļāki pat par zāles pļāvēju un pārsniegt satiksmes radīto troksni. Lai padarītu grīdas tīrīšanu patīkamāku, Electrolux speciālisti izstrādājuši Silent Air Technology™, kas nodrošina maksimāli klusu putekļusūcēja darbību.

„Daudziem cilvēkiem mūzikas klausīšanās ir būtisks palīgs dārza darbos vai svarīgs elements sportiskā izklaidē, piemēram, braucot ar velosipēdu vai sniegadēli. Līdzīgi arī mājās – klausoties mūziku, uzkopšana veicas daudz raitāk, stresa līmenis mazinās un padarītais darbs sniedz lielāku gandarījumu,” Electrolux zinātnieku pētījumus komentē Electrolux Latvia direktors Eduards Reneslācis. „Tāpēc esam īpaši gandarīti, ka jaunais Ultrasilencer putekļu sūcējs ir tik kluss, lai ļautu sadzirdēt savu mīļāko mājas tīrīšanas skaņdarbu un grīdas kopšana būtu patiesi patīkama nodarbe.”

Iemīļoto skaņdarbu klausīšanās, veicot uzkopšanu ar putekļusūcēju, iespējama, pateicoties patentētai klusā gaisa tehnoloģijai (Silent Air Technology™), kuras izstrāde Electrolux laboratorijās ilga trīs gadus. Silent Air Technology pamatā ir efektīva gaisa plūsma caur putekļu sūcēju, kas uzlabo tā darbību un mazina troksni. Dzinēja izolācija un atsperojums izveidoti tā, lai maksimāli samazinātu vibrāciju. Ultrasilencer mūsdienīgo izskatu papildina jaunā Aeropro sistēma, kuras pamatā ir optimizēti izliekumi, leņķa sukas optimālai putekļu uztveršanai un ergonomiski rokturi ērtākam darbam

Ultrasilencer raksturīgās iezīmes:

- plašs 12 m darbības rādiuss; - ergonomisks pārvietošanas rokturis un papildu rokturis putekļusūcēja aizmugurē; - elektronisks putekļu maisiņa un filtra maiņas displejs, - mīksti riteņi grīdas seguma aizsardzībai un vēl klusākai putekļusūcēja darbībai.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu