«Skrīveru saldumi» šajā finanšu gadā plāno 20% apgrozījuma pieaugumu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas saldumu ražotājs «Skrīveru saldumi» finanšu gadā no 2014.gada 1.jūnija līdz 2015.gada 31.maijam plāno 20% apgrozījuma pieaugumu, pastāstīja kompānijas valdes locekle Iveta Stalidzāne.

«Apgrozījumu plānojam ar vismaz 20% pieaugumu, tas ir uz ieguldītā rēķina tirdzniecības paplašināšanā. «Skrīveru saldumi» kļūst redzamāki un atpazīstamāki veikalu plauktos visā Latvijā,» norādīja uzņēmuma valdes locekle.

Viņa piebilda, ka uzņēmums turpina paplašināt tiešo tirdzniecību, atverot jaunus firmas veikalus, piedaloties tirdziņos un izstādēs. Tāpat kompānijas apgrozījuma pieaugumu ir veicinājušas investīcijas iepakojumu dizainu izstrādē, kā arī mārketinga aktivitātēs.

Stalidzāne norādīja - tā kā uzņēmumam gads ir bijis ar lieliem ieguldījumiem un palielinājusies izdevumu sadaļa, uzņēmums peļņu cer saglabāt iepriekšējā finanšu gada apmērā.

«Skrīveru saldumi» pagājušajā finanšu gadā no 2013.gada 1.jūnija līdz 2014.gada 31.maijam strādāja ar 2,175 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās par 0,8% - līdz 42,7 tūkstošiem eiro.

«Skrīveru saldumi» ir dibināti 2006.gadā, un to pamatkapitāls ir 2,8 tūkstoši eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Iveta Stalidzāne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu