Ekskluzīvu zīmolu saulesbriļļu modes skate

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubā restorānā Dstyle Vecrīgā, Skārņu ielā 9, 22. un 23. oktobrī no pl. 00:01 notiks zīmolu Gucci, Dior, Emporio Armani un Carrera saulesbriļļu 2011. gada pavasara/vasaras kolekcijas modes skate jeb pasākums ar nosaukumu „Karaliskā Fashion briļļu nakts”.

Pasākums notiek sadarbībā ar Safilo Group, kas ir viena no lielākajām zīmolu aksesuāru (ietvaru un saulesbriļļu) dizaina, ražošanas un tirdzniecības kompānijām. Safilo Group strādā sadarbībā ar pasaules slavenākajiem modes namiem un Latvijā pārstāv tādu zīmolu ietvaru un saulesbriļļu tirdzniecību kā Gucci, Dior, Giorgio Armani, Valentino, Emporio Armani, Carrera, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, YSL u.c.

Saulesbriļļu modes skati papildinās modes mākslinieces Līgas Bangas speciāli šim pasākumam darināti tērpi un īpaši ekstravagantās Art Interior veidotās frizūras, kuras graciozi uz kluba skatuves iznesīs aģentūras Vacatio modeles.

Vakara gaitā apmeklētāji varēs iegādāties jaunāko kolekciju Carrera saulesbrilles par īpaši pievilcīgu cenu. Par muzikālo noformējumu rūpēsies Dstyle rezidenti Rise un Milk Magic, bet laikā no plkst. 21:00 līdz 23:00 Capital FM 94,9 viļņos ar aktuālāko house mūziku un sarunām par jaunākajām saulesbriļļu modes tendencēm izklaidēs DJ Ella.

Klubs restorāns tika atvērts apmeklētājiem š.g. 1. oktobrī. Dstyle saimnieces dziedātāja Eīna Fūrmane un uzņēmēja Santa Kola ir parūpējušās par to, lai Dstyle kļūtu ne tikai par restorānu un izklaides vietu, bet arī par vietu, kur var saturīgi pavadīt brīvo laiku. Darba dienu plānos ir kino vakari, salsas nodarbības un dažādi citi tematiski vakari, savukārt piektdienās un sestdienās notiek vietējo mākslinieku izstādes, kā arī dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu