Auto ziņas testē Nissan Juke (31)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Būsiet pamanījuši, ka motori kļūst mazāki, bet jaudas nesamazinās - gluži otrādi. Kāpēc ar auto nevarētu būt tāpat? Jaunākais pierādījums šai tendencei ir Nissan Juke.

Nissan Juke  varētu saukt arī par mazo Qashqai, jo arī Juke ir krosovers. Taču neparastā priekša, kurā satiekas trīs dažādi it kā nesavienojami automobiļu tipi, padara Juke radikāli atšķirīgu no jebkura cita auto.

Juke ārējais dizains ir tik unikāls, ka ilgi jādomā, lai piemeklētu kaut nedaudz līdzīgu auto, un tieši šā iemesla dēļ nelielais krosovers uz ielas nepaliek nepamanīts. Salonā turpretim tam ir jau ierastie Nissan interjera elementi ar dažiem stilistiskiem un funkcionāliem papildinājumiem, galvenokārt jau priekšējā panelī un viduskonsolē.

Tāpat kā Qashqai, arī Juke ir pieejams ar priekšpiedziņu vai pilnpiedziņu un visai plaša jaudas diapazona dzinējiem. Juke motoru paletē ietilpst 1,6 litru 117 zirgspēku benzīnnieks, 110 zirgspēku 1,5 litru dīzelis (abi motori pieejami arī Qashqai pircējiem), kā arī 1,6 litru turbo dzinējs ar 190 ZS, par kuru lielā krosovera pircēji vēl var pasapņot. Tai pašā laikā Juke pircējiem nākas iztikt bez 2 litru 140 zirgspēku benzīna motora un 150 zirgspēku dīzeļdzinēja, ar ko var komplektēt Qashqai.

Lai uzzinātu vairāk par Juke un tā labajām un sliktajām īpašībām, kā arī apvidus automobiļu speciālista un Dakāras iekarotāja Aleksandra Innusa vērtējumu par jauno auto, skaties VIDEO.

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu