Lexus Losandželosai sagatavojis noslēpumainu kabrioletu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Losandželosas auto izstādē, kas tiks atklāta nākamnedēļ, Lexus ir iecerējuši konceptuālu automobili LF-C2.

Vienīgajā līdz šim publicētajā noslēpumainā automobiļa attēlā redzams, ka tas būs kabriolets. Bet vairāk oficiālas informācijas nav, un tas veido augsni spekulācijām. Motor.ru lēš, ka Losandželosai varētu būt sagatavota 2012.gada Detroitas auto šovā parādītā LF-LC un tajā pašā gadā radītā LF-LC Blue hibrīdprototipa jauna versija. LF-LC Blue Concept tehnoloģiski interesants bija tādēļ, ka bija apgādāts ar 500 zirgspēku hibrīddzinēju, kuram enerģiju dod jauna tipa baterijas, kas ir kompaktākas, taču vienlaikus arī jaudīgākas.

Lai arī šīs baumas ir interesantas, tās nav tik ticamas kā varbūtība, ka Eņģeļu pilsētā tiks atklāta kupejas RC un tās lieljaudas versijas RC-F vaļējā versija vai tās prototips.

RC-F, kā zināms, tiek komplektēta ar 5 litru V8 dzinēju, kas attīsta 450 ZS un 520 Nm. Motora vilkmes pārvadam aizmugurējai asij Lexus piedāvā tikai astoņu pakāpju automātisko transmisiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu