Jaudīgākais vilcējs (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas beigās kravas automobiļu tirgotājs Scania Latvia saviem klientiem nodeva lietošanā šobrīd jaudīgāko Latvijā pārdoto jauno kravas vilcēju Scania R 620.

Pašlaik Scania R 620 ir jaudīgākais kravas vilcējs Latvijā – ar 620 zirgspēku jaudu un griezes momentu 3000 Nm diapazonā no 1100 līdz 1400 apgr./min. Protams, pasaulē tiek ražoti jaudīgāki vilcēji, taču pie mums pagaidām tādus vēl neviens transporta uzņēmums nav iegādājies.

"Pēc neatkarības atgūšanas, līdzīgi kā citās nozarēs, arī Latvijas transporta kompānijas autoparku veidoja no rietumvalstīs jau lietotas tehnikas. Šobrīd ekonomikas izaugsmes un transporta nozares attīstības dēļ transporta kompānijas spēj iegādāties visjaudīgākās un labākās tirgū pieejamās automašīnas," stāsta Ervīns Arents, Scania Latvia direktors.

"Lēmumam iegādāties tieši šo auto ir gan racionāls, gan emocionāls pamatojums," skaidro Pjotrs Miļčs, Miļčs Transports līdzīpašnieks un tehniskais direktors. "Scania R 620 ir labākais risinājums, pārvadājot smagas kravas. Motora jauda palīdz efektīvāk manevrēt intensīvas satiksmes apstākļos pie noslogotiem autoceļiem, kā tas mēdz būt Polijā. Jauda īpaši svarīga ir nelīdzena reljefa apstākļos, piemēram, Itālijā, Francijā un Spānijā. Motora jaudas rezerves ļauj arī pie pilnas noslodzes izmantot zemus apgriezienus, tā ietaupot degvielu. Tomēr vissvarīgākais ir emocionālais arguments. Šogad mūsu kompānija atzīmē darbības desmit gadu jubileju. Iegādājoties spēcīgāko auto Latvijā, mēs sev un klientiem apliecinām kompānijas sekmīgu attīstību.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu