Pētera Jaundžeikara apelācijas sūdzību tiesa skatīs novembrī (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Administratīvā apgabaltiesa šā gada 1.novembrī skatīs Pētera Jaundžeikara apelācijas sūdzību par Latgales priekšpilsētas tiesas spriedumu, ar kuru viņš atzīts par vainīgu automašīnas vadīšanā narkotisko vielu ietekmē, uzzinājām tiesā.

Tiesas sēdes sākums paredzēts plkst.14.40.

Jau ziņots, ka Jaundžeikars izcietis administratīvo arestu - 11 diennaktis - par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu ietekmē.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa iepriekš sacīja, ka Valsts policija izpildījusi Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas spriedumu. Plašākus komentārus par sprieduma izpildi, proti, kad un kur Jaundžeikars izcietis arestu, policija nesniedza.

Jau ziņots, ka Latgales priekšpilsētas tiesa atzina Jaundžeikaru par vainīgu automašīnas vadīšanā narkotisko vielu ietekmē un viņam noteica administratīvo arestu uz 11 diennaktīm, 500 latu naudas sodu un uz diviem gadiem atņēma autovadītāja apliecību.

Jaundžeikars notiesājošo spriedumu pārsūdzējis, tomēr tiesa 20.aprīlī noraidīja viņa lūgumu apturēt sprieduma izpildi.

Jau ziņots, ka 3.februāra rītā Ceļu policija apturēja 18 gadu vecā Jaundžeikara vadīto automašīnu. Vadītāju aizdomās par atrašanos narkotisko vielu reibumā policija nogādāja Narkoloģijas valsts aģentūrā.

Jaundžeikars toreiz stingri uzstāja, ka nelegālās vielas nav lietojis, tomēr laboratorijas analīzes viņa organismā atklāja sintētiskās narkotikas "ecstasy" pēdas.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu