Londonas mērs precēsies zooloģiskajā dārzā (8)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādreizējais Londonas mērs Kens Livingstons paziņojis, ka grasās salaulāties pilsētas zooloģiskajā dārzā, vēsta britu laikraksts "Evening Standard".

64 gadus vecais Livingstons nākamajā mēnesī plāno apprecēt savu 41 gadu veco draudzeni Emmu Bīlu.

Bijušais mērs jau paziņojis, ka nelūgtos viesus laulību ceremonijas vietā sagaidīs gorillas, tādējādi uzsverot, ka savās kāzās nevēlas redzēt mediju pārstāvjus.

Par gredzenu mīšanas vietu izraudzīts Londonas zoodārza "Mappin" paviljons, kurā mājo mazie ķenguri un emu. Tas atrodas netālu no rāpuļu dzīvesvietas.

Jaunajiem pāriem Londonā, kas iecerējuši laulību zvērestu nodot pilsētas zvēru dārzā, tiek piedāvāta iespēja nofotografēties kādā romantiskā vietā, piemēram, putnu paviljonā vai taureņu mājā.

"Jā, mēs precēsimies Londonas zoodārzā," apstiprinājis Livingstons, kas pazīstams arī kā kaislīgs tritonu cienītājs.

Viņš pastāstīja, ka jaunais pāris jau gadiem ilgi vēlējies apprecēties. "Mēs nolēmām to izdarīt, kad būs brīvs laiks. Nu tas ir pienācis," atklāj bijušais mērs, kurš savu sociālistisko uzskatu dēļ nereti dēvēts par "sarkano Kenu".

Livingstons ir piecu bērnu tēvs. Divi bērni ir no kopdzīves ar Bīlu, ar kuru viņš iepazinās 1996.gadā.

"Kāzas bērniem ir garlaicīgs pasākums. Mūsu kāzās viņi varēs apskatīt dzīvnieciņus," ir pārliecināts Livingstons un piebilst, ka pasākuma vieta ir tiešām lieliska.

Viņš ieņēma Londonas mēra amatu astoņus gadus. 2008.gadā Livingstonu nomainīja sāncensis no Konservatīvo partijas - Boriss Džonsons.

Savas karjeras sākumā Livingstons vēlējies kļūt par zvēru kopēju zooloģiskajā dārzā, taču viņu nepieņēma darbā, ziņo laikraksts.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu