Lielbritānijā mīt, iespējams, romantiskākais vīrs pasaulē (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

87 gadus vecs Ziemeļvelsas iedzīvotājs nodēvēts par, iespējams, Lielbritānijā un pat visā pasaulē romantiskāko vīru. Toms un Džoanna Šoveltoni laimīgā laulībā dzīvo jau 60 gadus. Neparastas abu attiecības dara vīra rūpība - katru dienu visas 60 gadus ilgās kopdzīves laikā Toms sievai ik rītu dāvājis pa rozei, vēsta "Ananova".

Laulātie nupat nosvinējuši savas dimantkāzas un sakās esam tikpat iemīlējušies kā laulību pirmajā dienā.

"Katru rītu es pie savas gultas redzu pa rozei. Pamostoties un ejot gulēt, katru vakaru no vīra saņemu arī skūpstu. Mēs esam kopā dzīvojuši un strādājuši visu mūžu, tāpēc saprotam, cik svarīgs attiecībās ir došanas un ņemšanas princips. Kopā dzīvojam jau 60 gadus. Un mūsu kopdzīvē es nemainītu ne sīkuma," stāsta laimīgā Šoveltones kundze.

Toms Ševeltons savukārt piebilst: ja pāri paustu viens otram paustu vairāk nesavtīgu žestu, būtu daudz mazāk izirušu attiecību. "Šādi būtu jārīkojas visiem. Es viņu ļoti mīlu, un tā ir bijis jau kopš dienas, kad iepazināmies," viņš saka.

Pāris iepazinies kādā krodziņā Jaungada vakarā tālajā 1946.gadā. Abi atklājuši, ka viņiem ir kopīga aizraušanās - dārzkopība. Šoveltonu laulībā dzimuši pieci bērni, un abi tagad ir vecvecāki 10 mazbērniem.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu